B

Bonnie Jensen

Pædagogisk filosof, bosat i Nuuk. Til dagligt arbejder jeg på Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet, hvor jeg forsker i betydningen af børns oplevelser med at blive anbragt på døgninstitutioner. Særligt interesseområde er blandt andet udsatte børn, børns livsverden og børns rettigheder.
Bor i Nuuk, Grønland.

C

Carina Ren

Carina Ren er lektor ved Institut for Kultur og Læring på AAU og leder af AAU Arctic, Aalborg Universitets tværfakultære platform for arktiske forskning og samarbejde. I sin forskning beskæftiger hun sig med turisme- og destinationsudvikling og innovation og entreprenørskab i relation til bredere samfundsmæssige udfordringer, såsom klimaforandringer, digitalisering og bæredygtig udvikling. Geografisk arbejder hun i en grønlandsk/arktisk kontekst men også med fokus på europæiske storbyer, særligt København.
Bor i København.
Er også op listen Kommunalpolitik

N

Naimah Hussain

Phd i mediesociologi. Adjunkt på Grønlands Universitet og ekstern lektor på RUC. Uddannet journalist og har arbejdet flermedielt. Jeg har forsket i journalistik i små samfund og lavet etnografiske news room studier. Nu ser jeg nærmere på repræsentation i medier, dobbeltsprogede praksisser og forskningsmetode. Jeg interesserer mig for journalistisk praksis, kilderelationer, sprog, magtforhold, repræsentation, køn, postkolonialisme mm.
Bor i København og Nuuk (Grønland).
Er også på listen Ansvarlig Presses Kildeliste