Kontaktformular

Få en profil i Listoteket ved at udfylde oplysningerne herunder. Find evt. mere info om oprettelse osv. nederst på siden. Felter markeret med * er påkrævede. 


  Sådan får du en Listoteket-profil

  Det eneste du skal gøre, hvis du ønsker dig en profil i Listoteket, er at udfylde så meget som muligt i kontaktformularen her på siden.

  Du skal som minimum udfylde navn og emailadresse og vælge en liste – men udfyld gerne så meget som muligt.

  Hvis du ikke kan finde en liste, som passer til dine kompetencer, vælger du “FORSLAG TIL NY LISTE” og udfylder beskedfeltet (nederst) med dit forslag. I beskedfeltet skriver du også, hvis du gerne vil på flere – og hvilke – lister.

  Hvis du ønsker et billede tilknyttet din profil, skal du vedhæfte dette via “Vælg fil”.

  Når du uploader et billede og andet indhold til din Listoteket-profil, skal du sikre dig, at du selv har rettigheder til at bruge det. Uanset om rettighedshaver er dig selv eller en anden, skal du, hvis det bliver aktuelt, kunne dokumentere, at du har licens til at lægge dette billede/indhold op i databasen Listoteket. Når du uploader billedet/indholdet, er du selv ansvarlig for brug ift. til rettigheder og licens. Derfor skal du påtage dig rettighedsansvaret og sætte kryds, inden du kan indsende dit profil-indhold.

  Inden du trykker “Send”, skal du sætte kryds og give samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger jf. persondataforordningen (GDPR, forordning 2016/679 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger). Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

  Når du har en Listoteket-profil

  Når vi har modtaget oplysningerne fra dig, opretter vi din profil. Når din profil er oprettet og synlig i Listoteket, modtager du en email fra os med link til din(e) liste(r).

  Med en profil i Listoteket hjælper vi dig med at blive synliggjort for potentielle samarbejdspartnere og interessenter.
  Du får også øje på og adgang til andre indenfor din branche eller dit kompetencefelt og dermed mulighed for at indgå i nye, inspirerende og vigtige netværk. Samtidig bidrager du til retvisende repræsentation i medierne og kulturlivet ved at vise, at #ViFindes.

  Du er aldrig forpligtet til at stille op i medier eller lignende på baggrund af din Listoteket-profil – du bestemmer selvfølgelig altid selv, hvad du vil deltage eller medvirke i.

  Du er altid velkommen til at kontakte os ift. ændringer eller opdateringer af din profil, eller hvis du ønsker at optræde på en af de andre eller nye lister.

  Du er selvfølgelig også velkommen til at henvise relevante personer fra dit netværk til os, hvis de kunne tænke sig en profil i Listoteket.

  Følg evt. med på vores Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn for opdateringer om PLURALISTERNE og Listoteket.

  Kontakt os på: listoteket@pluralisterne.dk hvis du har spørgsmål.