Hvis du leder efter en person med en bestemt kompetence, fx en ekspert, en kilde eller en kunstner, så er du havnet det rette sted.

PLURALISTERNE arbejder for at synliggøre og profilere de personer og grupper som pt. er underrepræsenterede i medierne og kulturlivet. Det gør vi bl.a. ved at crowdsource.

Vores crowdsourcing resulterer i kompetencelister, som både sendes direkte til efterlyseren samt publiceres i vores database, Listoteket.

Så hvis du, eller fx din redaktion, dit event eller din organisation har brug for at finde specifikke kompetencer, som ikke allerede findes i dit/jeres netværk, så kontakt os på info@pluralisterne.dk

Retningslinjer

  • Formålet med efterlysningerne er at finde og synliggøre kompetente personer, der adskiller sig fra normen ift. hvem der ellers ses og høres i medierne og kulturlivet.
  • Vi publicerer kun lister, som er relevante for offentligheden – altså fokuserer vi hovedsageligt på kompetencer, som har en repræsentationsmæssig relevans (fx eksperter, kilder og medvirkende til radio/tv/dagblade, oplægsholdere ved konferencer, artister til festivaler, osv.).
  • Vi skriver ikke navnet på det projekt, den organisation eller person, som står bag efterlysningen.
  • Vi vil gerne have din efterlysning i god tid før deadline. Jo længere tid en efterlysning er aktiv jo bedre en liste kan vi lave til dig.