C

Camilla Maria Jensen

DJ og eventkoordinator i København. Har store interesse for et bredt spektrum af elektronisk musik, og koordinerer events der indeholder en bred vifte indenfor genrerne house, techno, trance og ambient. Er stifter af musikkollektivet Beat:Us, projektleder i Fantasia og DJ hos Reversible Records.
Bor i Dragør, København, Danmark.

F

Fibi Koci aka dfibij

Vinyl dj based in Copenhagen: I love mixing old school hip hop, with influences from jazz/funk and experimenting with acid jazz.
I’m producing my own music and beats and I’m volunteering at the Forbrænding helping out the sound technicians, while learning and getting inspiration by all the artists who perform there.
Bor i Copenhagen/Nørrebro/Denmark.

K

Katrine Ring

DJ, komponist, dokumentarist. Mit fag er DJ-faget. Studievært på Natsværmeren DR P2, timelærer på linien Elektronisk Musik Og Lydkunst EMOL på SDMK i Esbjerg. Skrevet bøger om gadekunst/street art mm.
SoundCloudMixcloud
Bor i primært København, sekundært Nakskov/Lolland

R

Rita Christina Biza / dj Rita Blue

Københavner baseret dj siden 2003. Eklektisk stil. Bevæger sig i elektroniske/bas genre, men står heller ikke tilbage for at spille vinylset med en blanding af rhythm & blues og diskant lyd fra 60’erne. Initiativtager til Dj Syndikatet. En del af dj duoen Ladybox som sammen har spiller over hele verden, bla. i Mellemøsten, hvor de sammen med Mc Tia og dj kollektivet Den Sorte Skole, har lavet dj workshops og startet dj skoler i palæstinensiske flygtningelejre i Libanon og Jordan.
SoundCloud
Bor i København S.
Er også på listen Fotografer

S

Sakena Ali Beyer

Sakena Ali Beyer er primært vinyl-dj og har en meget bred musiksmag fra pop til knitre-toner i elektronisk musik. Sakena var DKs første Rave/DJ-anmelder, arrangerede selv fester, sad i Culture-Box bestyrelse, tog en pause fra klubscenen og fik børn. Sakena har langsomt kommet tilbage på scenen fra 2017, hvor hun er Bjørn Svins manager og begynder at DJ igen. Sakena var resident på JOY-bar og har spillet mange steder rundt omkring, men hovedsageligt i København. Sakena har et show på Bolsje Radio.
Bor i 2450 København SV.