C

Christine Reinwald

Tegneserieskaber, illustrator og underviser. Medstifter af det feministiske tegneserienetværk Yngel, som gennem oplæsninger, workshops og andre events, er væksthus for talent. Studerende på Serieskolan, Kvarnby 2020-2022. Underviser i tegneserier på bl.a. Billedskolen i Tvillingehallen og FOF.
Bor i Aarhus.
Er også på listen Tegnere og illustratorer

H

Hazel Evans

Kunstner på tværs af kunstarter, både indenfor billedkunst – illustration, maling og installationskunst – og i bredere forstand, som forfatter, oversætter og konceptualist. Temaer inkluderer seksualitet, vinflasker, sprog og satire. Værker og projekter kan ses på hzlvns.com
Bor i Aarhus.
Er også på listerne Køn og ligestilling, Storbritannien og Integration

M

Marie Wengler

Entreprenør og PhD (igangværende) med fokus på koblingen mellem anvendt adfærdsforskning i organisationer (i folkemunde “adfærdsdesign” eller “nudging”) og DEI (diversity, equity and inclusion) forskning (med særligt fokus på køn). Har erfaring med at holde foredrag, facilitere workshops og formidle viden til en bred vifte af aktører (både i og udenfor academia). (Sideløbende praktiserende samtidskunstner med fokus på det fotografiske medium)
Bor i København.
Er også på listen Køn og ligestilling

Micha Karlslund

Jeg arbejder primært som glaskunstner men udtrykker mig også i maleri, tegning og collage og kombinerer det med glas, som resulterer i unikaværker og udsmykninger.
At lave ting er for mig en måde at gribe og begribe verden – en ordløs form for erkendelse og kommunikation – poesi i tre dimensioner.
Bor i Ebeltoft. Syddjurs Kommune. Region Midt. Danmark.

Mie Lund

Billedkunstner med interesse for/arbejder med skulptur, installation, foto, assemblage, bevaringspolitik, Astrid Noacks Atelier, køn, bæredygtighed, klasse m.m.
Bor i København NV.

R

Rikke Flensborg

Jeg er uddannet billedkunstner, specialiseret i fotografi. Jeg arbejder i min kunstneriske praksis primært med fotografiet, men jeg arbejder også med mange kommercielle opgaver af forskellig karrakter. Jeg underviser derudover børn og unge i kunst og fotografi og er yderligere uddannet eventkoordinator.
Bor i København NV.

S

Sabine Wedege

Billedkunstner, Det Jyske Kunstakademi/Fakultet for Kunst i Beograd, skulptur/tekst/lyd/video.
Bor i Aarhus.

Sarah Lee Armstrong

Sarah Lee Armstrong er selvproducerende koreograf, underviser, performer og professionel danser med base i København og arbejder i krydsfeltet mellem kontemporær dans og performancekunst. Hendes værker beskæftiger sig primært med kroppen som politisk sfære, i ritual og som naturbunden landskab. Gennem diverse scenekunstneriske og performative konstellationer, bearbejder hun mørket og de kroppe som knytter sig til det – ofte centreret omkring Hexen, som queer feministisk arketype.
Bor i København.

Stine Linnemann

Uddannet tekstildesigner fra Kunstakademiets Designskole (KADK) i 2010 og Royal College of Art i London, 2013. Tidligere freelance tekstildesigner for den internationale luksusmodebranche, nu kunstner der primært laver sociale kunstprojekter, som engagerer folk udenfor den traditionelle kunstverden.
Bor i København NV.

Y

Yong Sun Gullach

Yong Sun Gullach er en koreansk-dansk kunstner bosat i København. Hun arbejder feministisk interdisciplinært mellem performance, tekst, skulpturer, film, lyd og aktivisme.Hun er desuden forperson for Adoptionspolitisk Forum og har mere end 20 års erfaring med adoptionsaktivisme.
Bor i København.
Er også på listerne Ansvarlig Presses Kildeliste og Køn og ligestilling