C

Christine Reinwald

Tegneserieskaber, illustrator og underviser. Medstifter af det feministiske tegneserienetværk Yngel, som gennem oplæsninger, workshops og andre events, er væksthus for talent. Studerende på Serieskolan, Kvarnby 2020-2022. Underviser i tegneserier på bl.a. Billedskolen i Tvillingehallen og FOF.
Bor i Aarhus.
Er også på listen Tegnere og illustratorer

M

Micha Karlslund

Jeg arbejder primært som glaskunstner men udtrykker mig også i maleri, tegning og collage og kombinerer det med glas, som resulterer i unikaværker og udsmykninger.
At lave ting er for mig en måde at gribe og begribe verden – en ordløs form for erkendelse og kommunikation – poesi i tre dimensioner.
Bor i Ebeltoft. Syddjurs Kommune. Region Midt. Danmark.

Mie Lund

Billedkunstner med interesse for/arbejder med skulptur, installation, foto, assemblage, bevaringspolitik, Astrid Noacks Atelier, køn, bæredygtighed, klasse m.m.
Bor i København NV.

R

Rikke Flensborg

Jeg er uddannet billedkunstner, specialiseret i fotografi. Jeg arbejder i min kunstneriske praksis primært med fotografiet, men jeg arbejder også med mange kommercielle opgaver af forskellig karrakter. Jeg underviser derudover børn og unge i kunst og fotografi og er yderligere uddannet eventkoordinator.
Bor i København NV.

S

Sabine Wedege

Billedkunstner, Det Jyske Kunstakademi/Fakultet for Kunst i Beograd, skulptur/tekst/lyd/video.
Bor i Aarhus.

Sarah Lee Armstrong

Sarah Lee Armstrong er selvproducerende koreograf, underviser, performer og professionel danser med base i København og arbejder i krydsfeltet mellem kontemporær dans og performancekunst. Hendes værker beskæftiger sig primært med kroppen som politisk sfære, i ritual og som naturbunden landskab. Gennem diverse scenekunstneriske og performative konstellationer, bearbejder hun mørket og de kroppe som knytter sig til det – ofte centreret omkring Hexen, som queer feministisk arketype.
Bor i København.

Stine Linnemann

Uddannet tekstildesigner fra Kunstakademiets Designskole (KADK) i 2010 og Royal College of Art i London, 2013. Tidligere freelance tekstildesigner for den internationale luksusmodebranche, nu kunstner der primært laver sociale kunstprojekter, som engagerer folk udenfor den traditionelle kunstverden.
Bor i København NV.

Y

Yong Sun Gullach

Yong Sun Gullach er en koreansk-dansk kunstner bosat i København. Hun arbejder feministisk interdisciplinært mellem performance, tekst, skulpturer, film, lyd og aktivisme.Hun er desuden forperson for Adoptionspolitisk Forum og har mere end 20 års erfaring med adoptionsaktivisme.
Bor i København.
Er også på listerne: Ansvarlig Presses Kildeliste og Køn og ligestilling