M

Marie Hald

Marie Hald (f. 1987, Aalborg) er en dansk fotograf med base i København. I 2013 fik hun en BA i fotojournalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har siden 2016 været medlem af Moment Agency og repræsenteret af Institute Artists i LA og London. Hald har vundet en World Press Photo Award, Årets Pressefoto og mange andre internationale priser for hendes mangeårige dokumentation af en dansk mor, der arbejder i sexindustrien. I 2018 havde hun sin første soloudstilling på det svenske nationale fotomuseum Fotografiska i Stockholm med udstillingen ‘A New Me’. Marie Halds arbejde har de sidste år primært drejet sig om kropsaktivisme og spiseforstyrrelser.
Bor i København.

R

Rita Blue Biza

Fotograf med base i København. Uddannet hos Kbh Film & Fotoskole.
Hendes visuelle univers udspringer af det drømmende og legende. Hun arbejder i feltet mellem portræt, mode og kunst. Hendes historiefortælling er gennemsyret af en dyb kærlighed til naturen og til mennesker med al deres sårbarhed, styrke og quirkiness.  
Bor i Københavns Kommune.
Er også på listen DJ’s
 

T

Tess Noesgaard

Uddannet Visuel Kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, med speciale i fotografi. 12 års erfaring. Jeg elsker især portrætfotografiet, modefotografi og madfotografi, men nyder også interiør/arkitektur. Min passion lægger 100% i, at kunne skabe det perfekte skud, der fortæller en historie. Æstetiker til fingerspidserne.
Bor i Københavns Kommune.