A

Anna Kjær Voss

Jeg har en kandidat i Kommunikation og EU-studier og har de sidste 5 år arbejdet med bæredygtig omstilling med fokus på hverdag og livsstil. Jeg er selvstændig formidler inden for området og holder foredrag og workshops om blandt andet visible mending og bæredygtigere jul.
Bor i København.

Anne-sophie Skjødt Villumsen

Iværksætter og uddannet frisør/stylist. Startede i 1999 da første “økologiske” frisør i København. Begrebet om en sundere frisør med sundere behandlinger fandtes ikke så ZENZ blev den første i Europa. Konceptet og senere produkterne opfandt jeg selv ud fra en viden jeg indhentede via publikationer, åbne høringer, åbne kemiforums og københavns kommune kemi kontrol. Jeg brugte min kreativitet på at udvikle nye måder at behandle på for at opnå resultater der lignede det man arbejdede med ellers.
Bor i Danmark.

E

Else Skjold

Else Skjold er lektor, ph.d. i design og bæredygtighed på Det Kongelige Akademi og har igennem mange år arbejdet med koblingen af brugerforståelse og virksomhedsudvikling i regi af den grønne omstilling inden for mode- og tekstilfeltet.
Bor i København.

J

Jennie K. Ferrara

Bachelor i finsk, Cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling.
Projektleder og underviser ved Miljøpunkt Østerbro. Freelance farvekonsulent, kommunikation/tekstforfatter og keramikassistent. Tidl. marketing, kommunikation, oversættelse. Klimabekymret og -aktivist samt græsrodsbevæger siden 2008.
Bor i Kbh.

M

Martha Nørgaard

Jeg er sociolog, projektleder ved CONCITO.
Bor i København, Danmark.

P

Persille Ingerslev

Ekspert i gendyrk, gratis gardening og asfaltgardner. Fortaler for biodiversitet, inklusive psykisk diversitet.
Bor i Frederiksberg, København.

S

Selina Juul

Stifter og bestyrelsesformand af bevægelsen Stop Spild Af Mad. Medlem af global koalition mod madspild Champions 12.3, bestyrelsesmedlem og medstifter af Sammenslutningen REFOOD mærket. Samarbejder m. EU og FN. 40+ nationale og internationale bøger og publikationer mod madspild, bl.a. en bog m. deltagelse af H.K.H. Prinsesse Marie. To TEDx Talks. 250+ nationale og internationale kronikker om madspild. Årets Europæer 2020, Årets Dansker 2014, Nordisk Råds Natur- og miljøpris 2013, et ridderkors mm.
Bor i København K.

Sophia Wathne

Sophia Wathne er PhD studerende ved fakultet for Statskundskab og Sociologi på Scuola Normale Superiore i Firenze, Italien. Hun forsker i sociale bevægelser og samarbejder med Kenyan Peasants League, som er en del den globale bondebevægelse La Vía Campesina. Sophias arbejde dækker klima retfærdighed, miljø racisme og hvordan det relaterer sig til landbrug og bonde bevægelser. Sophia er en del af Marronage og Collective Against Environmental Racism.