I

Irina Olsen

Bor i Danmark.

J

Julie Arnfred Bojesen

30 år gammel, leder for Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus i Kyiv siden februar 2021. Bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet (2015) og MA i Communication for Development fra Malmö Universitet (2019), og var sekretariatsleder i Det Udenrigspolitiske Selskab. Har været frivillig i foreninger som SILBA, Magasinet rØST (chefredaktør), Humanity in Action. Ved meget om Østeuropa, særligt Ukraine, om demokratisering, unge, kulturtendenser, international politik, magtstrugturer og narrativer.
Bor i Kyiv, Ukraine / København, Danmark (pga invasionen)
Er også på listen Europa og EU

K

Kirsten Mogensen

Phd i international relations, valgobservatør i Ukraine 2020, stationeret i Mariupol 27. september til 4. november 2020. Lektor Emerita ved Institut for Samfund og Erhverv, RUC. Har været medlem fra Udenrigsministeriets Freds- og Stabiliseringsberedskab, FSB, fra 1995, og er formand for FSB-foreningen fra 2022. Min forskning er fokuseret på public diplomacy, trust, og krisehåndtering. Journalist fra DJH 1976, cand. mag. i dansk og psykologi 1994, HD (OV) 2001. Gæsteforsker Stanford 2010.
Bor i Danmark.

L

Lena Boel

Født i 1960, Ukraine. Har boet i Danmark siden 1998. Uddannelse – akademimerkonom i økonomistyring og finans. Arbejder i Miljøpunkt Nørrebro, regnskabs- og personaleansvarlig. Har også arbejdet med internationale projekter i Nordisk Ministerråds regi. Uddannet i russisk sprog og litteratur fra Lviv statsuniversitet i Ukraine. Medlem er forening Verdens kvinder i Danmark, Bevar Ukraine m.fl. Siden 2014 har arbejdet frivilligt med at hjælpe Ukraine på forskellige måde. Interesserer i politik.
Bor i 2400 København NV.

V

Valentina Shapovalova

Russisk- og ukrainsk-talende ukrainer, Ph.d. stipendiat på Københavns Universitet i film- og medievidenskab om russisk desinformation, stor viden og interesse for køn og feminisme. Omfattende viden om russiske medier, propaganda og desinformation. Pt. tilknyttet Södertörn University, Sverige.
Bor i København / Stockholm.