A

Abel Zemhret Kidane

Jeg er uddannet filosofi fra Asmara Universitet i Eritrea og har arbejdet under en politisk organisation i flere år der. Nu arbejder jeg i en kirke som kirketjener. Mit interesseområder er at gøre forskel i livet.
Bor i København.

Afshan Akram

36 årig dansk kvinde. Ingeniør. Leder i den maritime branche. Interesse: ledelse.
Bor i 2630.

Agob Yacoub

Jeg er 33 år gammel, syrisk aktivist, har været i Danmark i 10 år. Siden ankomsten, har jeg brugt meget tid på at hjælpe mennesker som lever i de danske asylcentre/udrejsecentre. Samtidig er jeg optaget af flygtningepolitik, integration og demokrati. I de seneste 8 år har jeg arbejdet i ngo’er bl.a. Trampolinhuset, Dfunk, Crossing Borders. Derudover er jeg socialpædagogstuderende og arbejder hos Mellemfolkeligt Samvirke. Jeg er et meget nysgerrigt menneske og tror på, at forandring er mulig.
Bor i København NV.
Er også på listerne Menneskeret og asyl og Syrien

Ahmet Demir

Socialkonsulent, cand.pæd. og eksam. eksistentiel psykoterapeut (PI). Over 30 års arbejde med udsatte familier, børn og unge, forskellige foredrag, personalesupervisering og privat praksis som familieterapeut, rådgiver og vejleder har givet mig erfaring til at udføre kompliceret familiebehandlingsarbejde. Konsulentbistand til kommuner, mentor, konfliktmægling.
Bor i Hvidovre.
Er også på listen Integration

Aydin Soei

Sociolog og forfatter til en række bøger om unge, etniske minoriteter og udsatte områder. Forskning i udsatte områder, risikoadfærd, skolekultur og sociale overdrivelser mv. 
Bor i København.
Er også på listen Litteratur

Aynur Sulimanov

Socialrådgiver i en børn- og familieafdeling.
Interesse for socialt arbejde samt interesse for ar styrke billedet af indvandrekvinder.
Bor på Fyn.

D

Dana Hammadi

Uddannet cand.mag i engelsk og statskundskab. Erfaring inden for luftfart, IT og kommunikation. Arbejder som Nordisk kommunikationsansvarlig hos Deloitte Danmark. Fortaler og allieret for repræsentation af etniske minoriteter i erhvervlivet.
Bor i København.

Dania Abraha

Bor i Danmark.

E

Elizabeth Löwe Hunter

Ph.D.-fellow ved UC Berkeley i afdelingen for African American Studies med tilvalg i Gender, Women, and Sexuality Studies. Forskningsinteresser: afrikanske diasporaer i Danmark, magt og kategorisering, strukturel racisme, nationalisme, køn og seksualitet, racialisering i Europa; intersektionel feminisme og inklusionspolitik. Sprog: dansk, engelsk, fransk.
Bor i Berkeley, CA, USA.
Er også på listerne Køn og ligestilling og Postkolonialisme

Esther Safir

Jeg læser til daglig psykologi, hvor jeg er ved at færdiggøre mit speciale vedr. udfordringer omkring exitprocessen fra rocker/bandemiljøet. Til sommer er jeg derfor uddannet psykolog, hvor mine interesserer særligt placerer sig indenfor feltet om særligt udsatte borgere, der overses eller underkendes af systemet. Derudover sidder jeg i bestyrelsen for Mino Ung Kbh, hvor vi arbejder med større repræsentation af unge minoritetsborgere. Selv har jeg jødisk baggrund med en dansk far og israelsk mor
Bor i København

F

Farhiya Khalid

Journalist & historiker, bestyrelsesmedlem i Ansvarlig Presse.
Bor i København.

H

Hamid Davudi

Jeg kom til Danmark som politisk flygtning i 2015. Under mit korte ophold i Danmark har jeg erobret næsten alle integrationsprogrammer. Jeg lærte dansk lynhurtigt, har haft et fuldtidsjob og har deltaget i mange sociale, politiske og kulturelle aktiviteter. Jeg læser lige nu til cand.jur. på næste sidste semester på Københavns Universitet. For nylig deltog jeg i Debatten på DR2, hvor jeg debatterede emnet udlændingepolitik og mangel på arbejdskraft i Danmark.
Bor i Danmark.
Er også på listen Menneskeret og asyl

Hanan Chemlali Rosendal

Tværfaglig journalist med BSc i International development & Cultural Encounters. Interesseområder: Diversitet i kreativeindustrier særligt medier, (Pop)kultur/politik i MENA regionen og USA.
Bor i København, Danmark.
Er også på listen MENA-regionen, Vestasien, Mellemøsten

Hetav Rojan

Policyrådgiver og ledelseskonsulent. Ekspert i politisk vold, militante grupper og udenrigs- og sikkerhedspolitik i Mellemøsten.
Bor i København.
Er også på listerne Tyrkiet, Militær og forsvar og MENA-regionen, Vestasien, Mellemøsten 

J

Janik Limanovski

Jeg arbejder i øjeblikket som folkeskolelærer i udskoling på Vesterbro, hvor jeg også er matematikvejleder. Mine uddannelser: Uddannet folkeskolelærer – matematik, specialpædagogik og kristendomskundskab, Cand.Pæd. Pædagogisk antropologi, Matematikvejleder (igangværende).
Bor i København.

Jasmine Hermann Naghizadeh

Filmproducent, fiktion (producerer spillefilm og fiktionsserier).
Kompetencefelt: film, dansk filmpolitik, mangfoldighed i filmbranchen etc.
Bor i Guldborgsund + København.

Jawaher Mohammad

Jeg studerer til Administrationsbachelor på KP og arbejder hos Verdens Bedste Nyheder ved siden af mit studie. Jeg er en ung kvinde med flugterfaringer og driver en Facebook-side ved navn De afviste. Denne platform bruger jeg til at sætte ord på, hvad udviste borgere går igennem.
Bor i Hillerød, Sjælland.
Er også på listen Integration

Jelena Bundalovic

Uddannelse: bachelor og kandidatgrad i filosofi fra Københavns Universitet. Vidensområder: filosofihistorie, filosofi og feminisme. Interesseområder: sociale medier, tænkning, politik, formidling, psykologi, videnskab. Stilling: Kommunikationsansvarlig og Bestyrelsesmedlem i Tænketanken Tora; Bestyrelsesmedlem i Netværk for Kvinder og Non-binære i filosofi (NKiF).
Bor i København K.
Er også på listen Filosofi

Jino Victoria Doabi

Politisk aktiv. Tidl. kandidat. stud.scient.pol.
Bor i København.

Josiah Sarquah

Jeg er ung fyr på 40, der godt kan lide at arbejde og som spiller basket i min fritid. Dertil så styrketræner jeg og har interesser som er musik, aktier, samfundsøkonomi, elektronik og film. Jeg er 190 cm. og godt bygget, meget atletisk udstråling med et stort dejligt fuld skæg, jeg garanterer at ingen har det samme som mig. Jeg har spillet i små roller i forskellige Netflix film (med replikker), forhøret (med replikker) og diverse reklamer.
Bor i København Ø.

K

Kashif Ahmad

Lærer. Politiker. Medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Radikale Venstre.
Bor i København.
Er også på listen: Kommunalpolitik 

Kevin Shakir

Journalist på Reporterne, 24syv. Har tidligere arbejdet freelance med at undersøge internetkultur og højreradikale fællesskaber. Bachelor i kommunikation og sprog- og kulturmødestudier ved Roskilde Universitet.
Bor i København.

Keyvan Bamdej

Jeg er uddannet cand. comm.’er fra Roskilde Universitet med Historie og Journalistik som hovedfag. Jeg har arbejdet som journalist på Berlingske i et år, halvt år på nyhedsbureauet Berlingske Nyhedsbureau, og et halvt år på Berlingskes Kulturredaktion. Mit speciale er at kommunikere og udvikle nystartede projekter, initiativer og virksomheder fra bunden. I dag er jeg pressechef for techkonferencen “TechBBQ” og driver min egen medievirksomhed “Bamdej Communication ApS” ved siden af.
Bor i København.

L

Laura Na Blankholm

Laura Na Blankholm er uddannet journalist og visuel antropolog. Hun arbejder som freelance-journalist, pressekonsulent, forskningsassistent og underviser. Hun er medstifter af det dekoloniale, feministiske kollektiv Marronage, der diskuterer strukturel racisme. Hun har også været medlem af foreningen Ansvarlig Presse i omkring 10 år, hvor hun har diskuteret etik- og repræsentationsspørgsmål i mediebranchen.
Bor i København.
Er også på listen Postkolonialisme

Lili Holm

Iranske rødder, opvokset i Danmark siden jeg var 7 år. Uddannet beklædningsdesigner og har mange års erfaring bla. arbejdet for Forbrugerrådet. Aktivist og frihedskæmper, der deler nyheder fra pålidelige kilder i Iran, da det ellers ikke bliver dækket særligt godt i danske medier.
Bor i København.

M

Makfire Salihu

Kandidat i Antropologi.
Bor i København.

Manila Ghafuri

Forperson for Rapolitics, meningsdanner, dansk-afghaner.
Bor i København.

Marek Azoulay Jørgensen

Har produceret og tilrettelagt kilde/mediekritisk podcast “den femte statsmagt”. Forperson i Mino Ung København. Bred viden om medier i Danmark. Se LinkedIn for CV.
Bor i Danmark.
Er også på listen Europa og EU

Mirwais Arghestani

Arkitekt.
Bor i København.
Er også på listen Arkitekter

Mohamad Abo-Houssain

Mohamad arbejder til hverdag som sygeplejerske med særlig interesse i etnisk ulighed i sundhed. Han er derudover bestyrelsesmedlem i Dansk Sygeplejeråds Fagligt Selskab for Tværkulturel Sygepleje.
Bor i København.
Er også på listen Normkritiske sundhedsprofesionelle

N

Nada Amir

Studerer Kommunikation og Virksomhedsstudier på RUC. Frivillig i Mino Danmark. Stor interesse for mediebranchen og diversitet i erhverv.
Bor i København.

Naimah Hussain

Phd i mediesociologi. Adjunkt på Grønlands Universitet og ekstern lektor på RUC. Uddannet journalist og har arbejdet flermedielt. Jeg har forsket i journalistik i små samfund og lavet etnografiske news room studier. Nu ser jeg nærmere på repræsentation i medier, dobbeltsprogede praksisser og forskningsmetode. Jeg interesserer mig for journalistisk praksis, kilderelationer, sprog, magtforhold, repræsentation, køn, postkolonialisme mm.
Bor i København og Nuuk (Grønland).
Er også på listen Grønland

Nana Othman Nielsen

Kvinde født i Somalia, kom til DK som 8-årig, uddannet bioanalytiker, har en søn (halv dansk, halv somalisk). Har masser af erfaring med racisme.
Bor i Københavns Kommune.

Naomi Lupan

Kandidatstuderende i retorik ved Københavns Universitet, hvor jeg i øjeblikket skriver speciale. Jeg har særlig interesse i projekter, der giver handlekraft til mennesker, der normalt er underrepræsenterede i den offentlige debat.
Bor i Virum.

Natasha Al-Hariri

Jurist med speciale i udlændingeret og menneskerettigheder
Direktør i DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom. Flygtninge, integration, feminisme.
Bor i København

S

Sophia Wathne

Sophia Wathne er PhD studerende ved fakultet for Statskundskab og Sociologi på Scuola Normale Superiore i Firenze, Italien. Hun forsker i sociale bevægelser og samarbejder med Kenyan Peasants League, som er en del den globale bondebevægelse La Vía Campesina. Sophias arbejde dækker klima retfærdighed, miljø racisme og hvordan det relaterer sig til landbrug og bonde bevægelser. Sophia er en del af Marronage og Collective Against Environmental Racism.

Stine Moon Joo Pitney

Stine Moon Joo Pitney (hun/hende) er normkritisk meningsdanner og adoptionskritiker. Hun taler om adoption, bæredygtig familiedannelse, intersektionel feminisme, køn og ligestilling, diversitet og inklusion samt mad i forhold til kultur og historie. Hun er medlem af Mino Danmarks bestyrelse og netværkskoordinator for Adoptionspolitisk Forum. Hun er adopteret fra Sydkorea og har bl.a. boet i Storbritannien fra 1997-2007.
Bor i Danmark.
Er også på listen Køn og ligestilling
 

T

Tanja Wol

MA i visuel antropologi fra University of Manchester og Københavns Universitet. Freelance dokumentarfilmsinstruktør og underviser i visuel antropologi og politiske bevægelser. Har instrueret filmene Moving Target ’30 (2016) og En revolutionær familie ’80 (2020). Sidder i bestyrelsen for The Union, en fagforening for BIPOC kunstnere og kulturarbejdere i Danmark.
Bor i København.

Y

Yong Sun Gullach

Yong Sun Gullach er en koreansk-dansk kunstner bosat i København. Hun arbejder feministisk interdisciplinært mellem performance, tekst, skulpturer, film, lyd og aktivisme.Hun er desuden forperson for Adoptionspolitisk Forum og har mere end 20 års erfaring med adoptionsaktivisme.
Bor i København.
Er også på listerne Samtidens kunstnere og Køn og ligestilling

Z

Zeynep Celik

Cand.comm. i Kommunikation og Socialvidenskab. Arbejder til dagligt som projektleder og kommunaltionskonsulent. Interesseområder: Handicapområdet, manglende repræsentation af minoriteter i medier. Bestyrelsesmedlem i Ansvarlig Presse. 
Bor i København.