H

Hanan Chemlali

Tværfaglig journalist med BSc i International development & Cultural Encounters. Arbejder som kommunikationsmedarbejder til dagligt. Interesseområder: Politik og (pop)kultur i MENA regionen og USA.
Bor i København, Danmark.
Er også på listen MENA-regionen, Vestasien

J

Jelena Bundalovic

Uddannelse: bachelor og kandidatgrad i filosofi fra Københavns Universitet. Vidensområder: filosofihistorie, filosofi og feminisme. Interesseområder: sociale medier, tænkning, politik, formidling, psykologi, videnskab. Stilling: Kommunikationsansvarlig og Bestyrelsesmedlem i Tænketanken Tora; Bestyrelsesmedlem i Netværk for Kvinder og Non-binære i filosofi (NKiF).
Bor i København K.
Er også på listen Filosofi

Josiah Sarquah

Jeg er ung fyr på 40, der godt kan lide at arbejde og som spiller basket i min fritid. Dertil så styrketræner jeg og har interesser som er musik, aktier, samfundsøkonomi, elektronik og film. Jeg er 190 cm. og godt bygget, meget atletisk udstråling med et stort dejligt fuld skæg, jeg garanterer at ingen har det samme som mig. Jeg har spillet i små roller i forskellige Netflix film (med replikker), forhøret (med replikker) og diverse reklamer.
Bor i København Ø.

L

Laura Na Blankholm

Laura Na Blankholm er uddannet journalist og visuel antropolog. Hun arbejder som freelance-journalist, pressekonsulent, forskningsassistent og underviser. Hun er medstifter af det dekoloniale, feministiske kollektiv Marronage, der diskuterer strukturel racisme. Hun har også været medlem af foreningen Ansvarlig Presse i omkring 10 år, hvor hun har diskuteret etik- og repræsentationsspørgsmål i mediebranchen.
Bor i København.
Er også på listen Postkolonialisme

N

Naimah Hussain

Phd i mediesociologi. Adjunkt på Grønlands Universitet og ekstern lektor på RUC. Uddannet journalist og har arbejdet flermedielt. Jeg har forsket i journalistik i små samfund og lavet etnografiske news room studier. Nu ser jeg nærmere på repræsentation i medier, dobbeltsprogede praksisser og forskningsmetode. Jeg interesserer mig for journalistisk praksis, kilderelationer, sprog, magtforhold, repræsentation, køn, postkolonialisme mm.
Bor i København og Nuuk (Grønland).
Er også på listen Grønland

O

Olivia Nanny Sørensen

Jeg er en interdisciplinær metodestærk analytiker fagligt funderet i folkesundhedsvidenskab med speciale i seksuel og reproduktiv sundhed, HIV/AIDS, migrant og kvinders sundhed i et globalt perspektiv. Jeg er en projektleder, der evner at lede komplekse processer, planlægge, undervise og afvikle arrangementer (fx. konferencer, webinar, workshop), facilitere samskabende innovationsprocesser fra idé til eksekvering. Med en intersektionel tilgang tager jeg gerne ansvar for udvikling og implementering af sundhedsforebyggende- og fremmende indsatser og partnerskabsprojekter. Jeg arbejder gerne med at omsætte nye tiltag til praksis, udvikle, formidle, skabe sammenhæng mellem det strategiske niveau og eksekvering. Jeg er en kommunikatør der evner at sætte ord på komplekse følelser og fænomener gennem mundtlig og skriftlig formidling (oplæg, artikler, podcast, web, SoMe). Derudover har jeg en drivkraft og nysgerrighed på livet, som hele tiden leder mig i nye retninger.
Bor i København 

T

Tanja Wol

MA i visuel antropologi fra University of Manchester og Københavns Universitet. Freelance dokumentarfilmsinstruktør og underviser i visuel antropologi og politiske bevægelser. Har instrueret filmene Moving Target ’30 (2016) og En revolutionær familie ’80 (2020). Sidder i bestyrelsen for The Union, en fagforening for BIPOC kunstnere og kulturarbejdere i Danmark.
Bor i København.

Y

Yong Sun Gullach

Yong Sun Gullach er en koreansk-dansk kunstner bosat i København. Hun arbejder feministisk interdisciplinært mellem performance, tekst, skulpturer, film, lyd og aktivisme.Hun er desuden forperson for Adoptionspolitisk Forum og har mere end 20 års erfaring med adoptionsaktivisme.
Bor i København.
Er også på listerne: Samtidens kunstnere og Køn og ligestilling