A

Ahmet Demir

Socialkonsulent, cand.pæd. og eksam. eksistentiel psykoterapeut (PI). Over 30 års arbejde med udsatte familier, børn og unge, forskellige foredrag, personalesupervisering og privat praksis som familieterapeut, rådgiver og vejleder har givet mig erfaring til at udføre kompliceret familiebehandlingsarbejde. Konsulentbistand til kommuner, mentor, konfliktmægling.
Bor i Hvidovre.

M

Michala Clante Bendixen

Debattør og ekspert i flygtningepolitik med 14 års erfaring. Grundlægger og daglig leder af Refugees Welcome, som tilbyder juridisk rådgivning til flygtninge + informationssiden REFUGEES.DK. Dansk landekoordinator på EUs integrationshjemmeside EWSI. Modtog Menneskerettighedsprisen i 2014. Har udgivet tre rapporter og skrevet masser af indlæg i aviserne.
Bor i København, Danmark.
Er også på listen Menneskeret og asyl

S

Sabrina Vitting-Seerup

Jeg arbejder forskningsbaseret med diversitet og anti-diskrimination igennem et fokus på repræsentation. Dvs. jeg undersøger, hvordan ord og billeder påvirker måden, vi ser på os selv og marginaliserede, såsom etniske minoriteter, LGBT+ personer, kvinder og andre kønsminoriteter, m.m. I 2016 vandt jeg titlen “World Public Speaking Champion”, og formidler derfor hovedsageligt min viden igennem foredrag og (online) kurser, men også igennem bøger, artikler, podcasts, videoer, m.m.
Bor i København.
Er også på listerne: Køn og ligestilling, Litteratur og Podcastere og radiofolk