A

Ahmet Demir

Socialkonsulent, cand.pæd. og eksam. eksistentiel psykoterapeut (PI). Over 30 års arbejde med udsatte familier, børn og unge, forskellige foredrag, personalesupervisering og privat praksis som familieterapeut, rådgiver og vejleder har givet mig erfaring til at udføre kompliceret familiebehandlingsarbejde. Konsulentbistand til kommuner, mentor, konfliktmægling.
Bor i Hvidovre.
Er også på listen Ansvarlig Presses Kildeliste

C

Carolin Hjort Rapp

PhD i Statskundsskab fra Universitet Bern (CH). Lektor i Statskundsskab hos Københavns Universitet. Forskingsområder: politisk integration, immigration, nationalisme og national identitet, integration, politisk deltagelse. Regioner: Europa/EU, især Tyskland og Schweiz.
Bor i København.
Er også på listerne Dansk politik, Tyskland, Europa og EU

H

Hazel Evans

Englænder i Danmark, stifter af Talk Danish To Me, arbejder som selvstændig forfatter og oversætter (dansk til engelsk).
Bor i Aarhus.
Er også på listerne Samtidens kunstnere, Storbritannien og Køn og ligestilling

J

Jawaher Mohammad

Jeg studerer til Administrationsbachelor på KP og arbejder hos Verdens Bedste Nyheder ved siden af mit studie. Jeg er en ung kvinde med flugterfaringer og driver en Facebook-side ved navn De afviste. Denne platform bruger jeg til at sætte ord på, hvad udviste borgere går igennem.
Bor i Hillerød, Sjælland.
Er også på listen Ansvarlig Presses Kildeliste

K

Kristina Bakkær Simonsen

Lektor i Statskundskab, Aarhus Universitet. Uddannet PhD i Statskundskab (Aarhus Universitet, 2017). Forsker i integration af indvandrere, politisk retorik omkring indvandring og integration, holdningsdannelse i forhold til indvandring og integration, og unges forhold til politik.
Bor i Aarhus.
Er også på listen Dansk politik

M

Michala Clante Bendixen

Debattør og ekspert i flygtningepolitik med 14 års erfaring. Grundlægger og daglig leder af Refugees Welcome, som tilbyder juridisk rådgivning til flygtninge + informationssiden REFUGEES.DK. Dansk landekoordinator på EUs integrationshjemmeside EWSI. Modtog Menneskerettighedsprisen i 2014. Har udgivet tre rapporter og skrevet masser af indlæg i aviserne.
Bor i København, Danmark.
Er også på listen Menneskeret og asyl

S

Sabrina Vitting-Seerup

Jeg arbejder forskningsbaseret med diversitet og anti-diskrimination igennem et fokus på repræsentation. Dvs. jeg undersøger, hvordan ord og billeder påvirker måden, vi ser på os selv og marginaliserede, såsom etniske minoriteter, LGBT+ personer, kvinder og andre kønsminoriteter, m.m. I 2016 vandt jeg titlen “World Public Speaking Champion”, og formidler derfor hovedsageligt min viden igennem foredrag og (online) kurser, men også igennem bøger, artikler, podcasts, videoer, m.m.
Bor i København.
Er også på listerne Køn og ligestilling, Litteratur og Podcastere og radiofolk

Samira Taba

Bor i Danmark.