A

Ahmet Demir

Socialkonsulent, cand.pæd. og eksam. eksistentiel psykoterapeut (PI). Over 30 års arbejde med udsatte familier, børn og unge, forskellige foredrag, personalesupervisering og privat praksis som familieterapeut, rådgiver og vejleder har givet mig erfaring til at udføre kompliceret familiebehandlingsarbejde. Konsulentbistand til kommuner, mentor, konfliktmægling.
Bor i Hvidovre.
Er også på listen Ansvarlig Presses Kildeliste

C

Carolin Hjort Rapp

PhD i Statskundsskab fra Universitet Bern (CH). Lektor i Statskundsskab hos Københavns Universitet. Forskingsområder: politisk integration, immigration, nationalisme og national identitet, integration, politisk deltagelse. Regioner: Europa/EU, især Tyskland og Schweiz.
Bor i København.
Er også på listerne Dansk politik, Tyskland, Europa og EU

H

Hazel Evans

Englænder i Danmark, stifter af Talk Danish To Me, arbejder som selvstændig forfatter og oversætter (dansk til engelsk).
Bor i Aarhus.
Er også på listerne Samtidens kunstnere, Storbritannien og Køn og ligestilling

J

Jawaher Mohammad

Jeg er kurder fra Syrien, jeg er født i 1998 og kom til Danmark i 2015. Jeg blev student i 2020 og lige for tiden er jeg i gang med at supplere et fag og har fået en plads på studiet offentlig administration. Jeg har været aktiv hos DFUNK på flere af deres projekter bl.a. Nye Veje til Job, planlægning af sommercamps mm. Jeg er interesseret i politik og bruger en del tid på at læse online artikler og deler historier om de familier, der får inddraget deres opholdstilladelse. Jeg har været meget aktiv i kampen om udvisning af syriske flygtninge, og blevet interviewet af flere journalister.
Bor i Hillerød, Sjælland.
Er også på listen Ansvarlig Presses Kildeliste

K

Kristina Bakkær Simonsen

Lektor i Statskundskab, Aarhus Universitet. Uddannet PhD i Statskundskab (Aarhus Universitet, 2017). Forsker i integration af indvandrere, politisk retorik omkring indvandring og integration, holdningsdannelse i forhold til indvandring og integration, og unges forhold til politik.
Bor i Aarhus.
Er også på listen Dansk politik

M

Michala Clante Bendixen

Debattør og ekspert i flygtningepolitik med 14 års erfaring. Grundlægger og daglig leder af Refugees Welcome, som tilbyder juridisk rådgivning til flygtninge + informationssiden REFUGEES.DK. Dansk landekoordinator på EUs integrationshjemmeside EWSI. Modtog Menneskerettighedsprisen i 2014. Har udgivet tre rapporter og skrevet masser af indlæg i aviserne.
Bor i København, Danmark.
Er også på listen Menneskeret og asyl

S

Sabrina Vitting-Seerup

Jeg arbejder forskningsbaseret med diversitet og anti-diskrimination igennem et fokus på repræsentation. Dvs. jeg undersøger, hvordan ord og billeder påvirker måden, vi ser på os selv og marginaliserede, såsom etniske minoriteter, LGBT+ personer, kvinder og andre kønsminoriteter, m.m. I 2016 vandt jeg titlen “World Public Speaking Champion”, og formidler derfor hovedsageligt min viden igennem foredrag og (online) kurser, men også igennem bøger, artikler, podcasts, videoer, m.m.
Bor i København.
Er også på listerne Køn og ligestilling, Litteratur og Podcastere og radiofolk

Samira Taba

Bor i Danmark.