A

Amélie Reichmuth

Amélie har rødder både i Frankrig og Tyskland. Hun har en dobbelt bachelorgrad i statskundskab og økonomi samt en kandidatgrad i internationale anliggender fra eliteuniversitetet Sciences Po. Hun har bl.a. arbejdet som journalist, underviser og projektleder i løbet af de sidste år, og har en særlig interesse for udenrigspolitik, især det europæiske samarbejde.
Bor i Stockholm, Sverige.
Er også på listerne Europa og EU, Frankrig og Tyskland  

Anna Ebbesen

Anna Ebbesen er rådgiver og bestyrelsesmedlem. Hun rådgiver organisationer og virksomheder om engagement, loyalitet og strategisk kommunikation. Anna har været Engagementschef på Zetland, PR- og kommunikationschef i ReD Associates, Ashoka US, digital rådgiver i Advice med en fortid på Christiansborg for både Venstre og Radikale Venstre. Sidstnævnte hjalp hun ind i det digitale bl.a. med prisvindende engagementsplatform radikale.net
Bor i København efter små 7 år i USA.  

Anne Binderkrantz

Professor i statskundskab ved Aarhus Universitet. Forsker i interesseorganisationer og politiske eliter.
Bor i Danmark.

Astrid Haug

Astrid Haug er kommunikations- og digitaliseringsrådgiver og bestyrelsesmedlem. Hun rådgiver virksomheder og offentlige om strategisk kommunikation, sociale medier og digital strategi. Hun har udgivet fem bøger indenfor disse emner. Hun er fast tech-klummeskribent i Politiken. Astrid har været særlig rådgiver i Kulturministeriet samt arbejdet på Christiansborg, Københavns Rådhus, Berlingske og John Kerrrys præsidentvalgkamp i 2004.
Bor i København.

C

Camilla Dindler

Lektor i politisk kommunikation med speciale i framing og live interaktion, herunder kropssprog. Pt. delvist frikøbt fra lektorat og er deltidsansat som seniorkonsulent inden for bla. ledelsescoaching på Copenhagen Coaching Center.
Bor i København.

Carolin Hjort Rapp

PhD i Statskundsskab fra Universitet Bern (CH). Lektor i Statskundsskab hos Københavns Universitet. Forskingsområder: politisk integration, immigration, nationalisme og national identitet, integration, politisk deltagelse. Regioner: Europa/EU, især Tyskland og Schweiz.
Bor i København.
Er også på listerne Integration, Tyskland, Europa og EU

E

Eva Sørensen

Bor i Roskilde.
Er også på listen Kommunalpolitik

F

Franziska Marquart

Kommunikations- og medievidenskab, politisk kommunikation, digitale medier, visuel kommunikation, medieeffekter. Forskning: ungdommens digitale mediebrug og deltagelse, rolle af billeder i politisk information, interpersonelle politiske diskussioner, følelser og politisk markedsføring, sociale medier, mis- og disinformation, eksperimentelle forskningsmetoder, surveys, content analyses og eye tracking. Phd  2015 (University of Vienna, Austria). Taler engelsk
Bor i København.

K

Kirsten Drotner

Forskningsbaseret erfaring om mediebrug (film, tv, some, computer), digital kultur, digital dannelse, museumsformidling, forskningskommunikation, innovation, forskningspolitik, ligestilling i forskning, valgkamp og sociale medier, unge og demokrati, unge og valg. Stilling: Professor em. i medievidenskab, Syddansk Universitet
Bor i Odense.
Er også på listen Innovation 

Kristina Bakkær Simonsen

Lektor i Statskundskab, Aarhus Universitet. Uddannet PhD i Statskundskab (Aarhus Universitet, 2017). Forsker i integration af indvandrere, politisk retorik omkring indvandring og integration, holdningsdannelse i forhold til indvandring og integration, og unges forhold til politik.
Bor i Aarhus.
Er også på listen Integration

L

Lisa Storm Villadsen

Professor i retorik, KU. Interesser i retorisk medborgerskab, populisme, politisk retorik.
Bor i Danmark.

M

Mette Lykke Nielsen

Mette Lykke Nielsen, Ph.d., er lektor i ungdomsforskning på Center for Ungdomsforskning, Institut for Kultur og Læring på Aalborg Universitet. Arbejder i krydsfeltet mellem sociologisk ungdomsforskning og arbejdslivsforskning. Har siden 2010 ledet en række forskningsprojekter om unges arbejdsliv og arbejdsmiljø, herunder projekter om unge på digitale arbejdsmarkeder (platformsarbejdere, influenter, gamere).  Aktuelt forsker hun i unges mistrivsel i starten af arbejdslivet.
Bor i Danmark.

N

Nanna Mik-Meyer

Jeg er professor i sociologi ved Copenhagen Business School (CBS). Min forskningsmæssige specialisering er identitetsforhandlinger i organisationer. Mit nuværende forskningsprojekt handler om karriere, køn og netværk i universitetsverdenen. I samarbejde med professor Margaretha Järvinen har vi lavet 200 interview med professorer og lektorer i samfundsvidenskab og er i fuld gang med det analytiske arbejde.
Bor i Danmark.
Er også på listen Køn og ligestilling

S

Sine Nørholm Just

Jeg er professor i stratetisk kommunikation og arbejder med offentlige meningsdannelsesprocesser i bred forstand. Jeg er især optaget af, hvordan teknologiske udviklinger påvirker vores debatformer og hvordan vi debatterer de teknologiske udviklinger.
Bor i København.
Er også på listen Europa og EU

Susanne Hegelund

Rådgiver i dagsordensætning og indflydelse i HEGELUND & MOSE siden 2012.
Tidligere chef i DR Nyheder med ansvar for TV-Avisen, Deadline, erhvervsredaktion, den politiske redaktion m.v. Endnu tidligere politisk journalist og erhvervsjournalist på Berlingske Tidende og TV-Avisen. Har på Gyldendal udgivet 5 bøger om magt og indflydelse: Håndbog for statsministre (2006), Javel hr. minister (2011), Lobbyistens Lommebog (2013), Flyt Magten (2017) og Samfundsreformator – Anders Eldrup (2022)
Bor i København/Bornholm.