A

Anni Marquard

Founder and CEO at Center for Digital Pædagogik. Har arbejdet med social innovation, tech, digitale unge og socialøkonomi i snart 20 år. Har altid været optaget af, hvordan vi som civilsamfundsaktører kan spille samme med det offentlige og skabe nye veje i arbejdet for sårbare mennesker gennem tech, samskabelse, frivillighed, inddragelse, engagement og kreativitet. Mit hjerte brænder for de sårbare unge – og dem med kant. Det er nemlig den baggård, som jeg selv kommer fra.
Bor i Aarhus.

L

Louis Møgelmose

I gang med en MSc i Social Data Science og en BSc i sociologi. Arbejder i krydsfeltet af sociologi, data og teknologi, med særligt fokus på intersektionalitet, ulighed, marginalisering og diskrimination. Besidder kompetencer indenfor oversættelse af big data i en samfundsfaglig kontekst, herunder dataetisk.
Tidligere arbejde har bl.a. involveret træning af algoritmer til genkendelse af hadtale samt research om den danske politiske debat på twitter.
Bor i Denmark.

R

Rebecca Berthelsen

Som Product Manager i Berlingske Media arbejder jeg for at give danske mediebrugere en så værdifuld og relevant digital nyhedsoplevelse som muligt via vores fem medier, B.T., Berlingske, Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv. Jeg har en bachelor i antropologi og en kandidat i Journalism, Media & Globalisation (joint degree fra Aarhus og Amsterdams Universitet).
Bor på Frederiksberg.