D

Deniz Serinci

Deniz Serinci er journalist, forfatter og foredragsholder. Han har en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet (2013). Han er bestyrelsesmedlem i Dansk Journalistforbunds Københavns afdeling (kreds1) og har siden 2014 været Leader for Interreligious Understanding and Counter Extremism (LIU), et tværkulturelt dialogprogram med unge fra Danmark, Syrien, Libanon og Egypten, støttet af bl.a. det danske Udenrigsministerium. Han er desuden redaktør på JIYAN.DK – Danmarks Kurdiske Avis.Han har bidraget til bogen “Kampen om Mellemøstens Fremtid“, Ræson (2016) samt skrevet bøgerne “Slave i Islamisk Stat”, (Gyldendal, 2017), “Terrorens kalifat – et indblik i Islamisk Stat (IS)“, Frydenlund (2015) og ”Tyrkiets historie 1923-2012”, Frydenlund (2013). Han taler dansk, engelsk, kurdisk og tyrkisk.
Bor i København.
Er også på listen Tyrkiet

F

Fannie Agerschou-Madsen

Cand.mag. i Mellemøststudier og Samfundsfag fra Københavns Universitet. Specialiseret i politik, samfund og økonomi i Mellemøsten, med særligt speciale i Golfen. Ekstern lektor på Københavns Universitet, foredragsholder og konsulent.
Bor i København.

H

Hanan Chemlali

Tværfaglig journalist med BSc i International development & Cultural Encounters. Arbejder som kommunikationsmedarbejder til dagligt. Interesseområder: Politik og (pop)kultur i MENA regionen og USA.
Bor i København, Danmark.
Er også på listen Ansvarlig Presses Kildeliste

K

Karina Pultz

Cand.scient.pol fra Københavns Universitet samt bachelor i religionsvidenskab og mellemøststudier. Menneskerettighedsrådgiver i Folkekirkens Nødhjælp og ekstern lektor på statskundskab, Københavns Universitet. Ekspertise i menneskerettigheder og politik i Mellemøsten. Specialiseret i menneskerettigheder og udvikling, herunder det internationale menneskerettighedssystem (FN) og nationale menneskerettighedssystemer.
Bor i København.
Er også på listen Menneskeret og asyl