E

Emma Paaske

Arkivar på Rigsarkivet. Podcastvært på Dronningeriget (DRLyd).
Bor i København.

J

Josefine Kofoed

Jeg er cand. mag. i historie og illustrator. Jeg illustrerer børnebøger, romaner, undervisningsmateriale samt indhold til museer. Jeg har skrevet speciale om superhelte og elsker kombinationen af ord og billeder.
Bor i Danmark.
Er også på listen Tegnere og illustratorer

M

Marianne Philipsen

Uddannet historiker fra Aarhus Universitet (2000). Pt. historiker og arkivar på Aarhus Teater. Foredragsholder med fokus på dansk historie i 17., 18. og 19. århundrede; primært kultur- og personalhistoriske emner. Idéskaber, projektleder, forfatter, kurator og designer af diverse udstillinger på bl.a. Bakkehusmuseet, Teatermuseet i Hofteatret, Kvindemuseet (nu KØN) og Børglum Kloster. Klumme- og artikelskribent. Ekspertområde: Johanne Luise Heiberg (tid/miljø/kilder etc).
Bor i Danmark.

S

Signe Gissel Schmidt

Cand. mag. i historie og kultur- og sprogmødestudier. Jeg er evigt opslugt af fortællinger om mennesker, – særligt ud fra det kønnede aspekt. Hvordan er og har vi været, tilstede indenfor de normsatte rammer? Tidligere arkivar. Nu: Arbejder akademisk med viden om vold mod kvinder (Dansk Kvindesamfunds Krisecentre): Reseach-haj, vidensnørd. Næstforkvinde i Dansk Kvindesamfund: historiefortælling og -formidling er min kæphest. Kvinde, køns- og seksualitetshistorie.
Bor i København.
Er også på listen: Køn og ligestilling