A

Annasophia Petri Holm

Kvinde F. 1994 i Søborg. Uddannet tv-tilrettelægger fra DMJX, arbejder som videojournalist, podcastproducent, udvikler og vært. Derudover også speaker, yogalærer og astrolog. Holder foredrag om interviewteknik, podcastproduktion, spiritualitet og moderne selvudvikling.
Bor i København.

D

Dina Amlund

Cand.mag. i Moderne Kultur, ph.d.-studerende på Det Teologiske Fakultet, KU. Tykaktivist med fokus på bl.a. sprogets betydning for afkodningen af den tykfobiske struktur samt tykfobiens overraskende lange historie i den eurocentriske kultur. Har sammen med handikapaktivist Sarah Glerup podcasten Outcast, som beskæftiger sig med tykhed og handikap i medie- og kulturproduktur.
Bor i København.

F

Freia Dam

Freia Dam producerer og udvikler podcasts for virksomheder og selvstændige, og underviser i interviewteknik, podcastproduktion og tilrettelæggelse. Derudover sidder Freia i bestyrelsen i Center for Podcasting, som arbejder for at modne vilkårene for selvstændige podcastere og podcastproducenter. Hun har tidligere arbejdet som tilrettelægger, producer og vært på Radio24syv og driver i dag sin egen producentvirksomhed under navnet Damn Podcast.
Bor i Espergærde.

Freja Sofia Kalderén

Dansk-svensk journalist og cand.comm. Laver podcasts og radio og har været Danmarksreporter for Sveriges Radio. Beskæftiger mig med ligestilling, inkludering og mangfoldighed i mediebranchen, hvilket jeg også har forsket i og holder foredrag om. Har praktisk erfaring med svenske mediers arbejde med ligestilling og større diversitet i journalistikken. Derudover ekspert i dansk-svenske emner og deltager jævnligt i interviews om svenske emner og det svenske samfund.
Bor i København.
Er også på listen Køn og ligestilling

L

Laura Vilsgaard

Jeg lever af at hjælpe kvinder med små børn, så de kan læne sig tilbage med ro, selvkærlighed, og overskud i forældrerollen – Noget mange forældre i dag tumler med. Jeg står bag platformen “Jegermor” – et fællesskab for kvinder, hvor de får et frirum og støtte til forældreskabets kriser og svære overgange. Jeg har en kandidat i sociologi og Performancedesign fra RUC og er specialiseret i efterfødselsreaktioner. Mine podcasts er lyttet til over 150.000 gange. Jeg holder der ud over foredrag, skriver og laver mentorforløb.
Bor i 2860 Søborg.

S

Sabrina Vitting-Seerup

Jeg arbejder forskningsbaseret med diversitet og anti-diskrimination igennem et fokus på repræsentation. Dvs. jeg undersøger, hvordan ord og billeder påvirker måden, vi ser på os selv og marginaliserede, såsom etniske minoriteter, LGBT+ personer, kvinder og andre kønsminoriteter, m.m. I 2016 vandt jeg titlen “World Public Speaking Champion”, og formidler derfor hovedsageligt min viden igennem foredrag og (online) kurser, men også igennem bøger, artikler, podcasts, videoer, m.m.
Bor i København.
Er også på listerne Integration, Køn og ligestilling og Litteratur

T

Trine Askholm

Trine Askholm har stiftet platformen Innovator Q. Hun er uddannet økonom og journalist, og har i mere end 10 år arbejdet med forretningsudvikling, digitalisering og ledelse, og altid undret sig over manglen på kvinder i topledelser, bestyrelser og i mediebilledet. Trine Askholm udgiver podcastserien “Sådan gjorde je”g, hvor hun taler med kvindelige rollemodeller, for at øge fokus på hvor vigtigt det er at indtænke diversitet i erhvervslivet.
Bor i København.