A

Annasophia Petri Holm

Kvinde F. 1994 i Søborg. Uddannet tv-tilrettelægger fra DMJX, arbejder som videojournalist, podcastproducent, udvikler og vært. Derudover også speaker, yogalærer og astrolog. Holder foredrag om interviewteknik, podcastproduktion, spiritualitet og moderne selvudvikling.
Bor i København.

D

Dina Amlund

Cand.mag. i Moderne Kultur, ph.d.-studerende på Det Teologiske Fakultet, KU. Tykaktivist med fokus på bl.a. sprogets betydning for afkodningen af den tykfobiske struktur samt tykfobiens overraskende lange historie i den eurocentriske kultur. Har sammen med handikapaktivist Sarah Glerup podcasten Outcast, som beskæftiger sig med tykhed og handikap i medie- og kulturproduktur.
Bor i København.

F

Freia Dam

Freia Dam producerer og udvikler podcasts for virksomheder og selvstændige, og underviser i interviewteknik, podcastproduktion og tilrettelæggelse. Derudover sidder Freia i bestyrelsen i Center for Podcasting, som arbejder for at modne vilkårene for selvstændige podcastere og podcastproducenter. Hun har tidligere arbejdet som tilrettelægger, producer og vært på Radio24syv og driver i dag sin egen producentvirksomhed under navnet Damn Podcast.
Bor i Espergærde.

Freja Sofia Kalderén

Dansk-svensk journalist og cand.comm. Laver podcasts og radio og har været Danmarksreporter for Sveriges Radio. Beskæftiger mig med ligestilling, inkludering og mangfoldighed i mediebranchen, hvilket jeg også har forsket i og holder foredrag om. Har praktisk erfaring med svenske mediers arbejde med ligestilling og større diversitet i journalistikken. Derudover ekspert i dansk-svenske emner og deltager jævnligt i interviews om svenske emner og det svenske samfund.
Bor i København.
Er også på listen Køn og ligestilling

L

Laura Vilsgaard

Jeg lever af at hjælpe kvinder med små børn, så de kan læne sig tilbage med ro, selvkærlighed, og overskud i forældrerollen – Noget mange forældre i dag tumler med. Jeg står bag platformen “Jegermor” – et fællesskab for kvinder, hvor de får et frirum og støtte til forældreskabets kriser og svære overgange. Jeg har en kandidat i sociologi og Performancedesign fra RUC og er specialiseret i efterfødselsreaktioner. Mine podcasts er lyttet til over 150.000 gange. Jeg holder der ud over foredrag, skriver og laver mentorforløb.
Bor i 2860 Søborg.

S

Sabrina Vitting-Seerup

Jeg arbejder forskningsbaseret med diversitet og anti-diskrimination igennem et fokus på repræsentation. Dvs. jeg undersøger, hvordan ord og billeder påvirker måden, vi ser på os selv og marginaliserede, såsom etniske minoriteter, LGBT+ personer, kvinder og andre kønsminoriteter, m.m. I 2016 vandt jeg titlen “World Public Speaking Champion”, og formidler derfor hovedsageligt min viden igennem foredrag og (online) kurser, men også igennem bøger, artikler, podcasts, videoer, m.m.
Bor i København.
Er også på listerne Integration, Køn og ligestilling og Litteratur

Sara Mouritzen

Sara er uddannet trommeslager fra Det Jyske Musikkonservatorium og spiller med diverse upcoming artister som fx Elliot, Kamma og Josa Barck mfl. Tidligere har hun spillet for Gurli Octavia og Kara Moon. Hun er også sangskriver i projekterne De Løse Sider, Salka og Mouritzen. Sara har lavet foredrag, underviser i musik og laver podcastserien Musikerliv
Bor i København.
Er også på listerne Trommeslagere og percussionister

T

Trine Askholm

Trine Askholm har stiftet platformen Innovator Q. Hun er uddannet økonom og journalist, og har i mere end 10 år arbejdet med forretningsudvikling, digitalisering og ledelse, og altid undret sig over manglen på kvinder i topledelser, bestyrelser og i mediebilledet. Trine Askholm udgiver podcastserien “Sådan gjorde je”g, hvor hun taler med kvindelige rollemodeller, for at øge fokus på hvor vigtigt det er at indtænke diversitet i erhvervslivet.
Bor i København.