C

Camilla Kaj Paulsen

Jeg er uddannet kultursociolog og har de senest år arbejdet med at skabe fokus på manglende repræsentation i børnelitteratur. Jeg har skrevet 2 børnebøger ‘Nour og Noras første dag i børnehave’ og ‘Nour og Nora fejrer Eid’. Bøgerne er redskaber til at tale med børn om hudfarve, etnicitet og kultur på en inkluderende måde. Jeg er ved at færdiggøre 3. bog i rækken ‘Nour og Nora skal til bryllup’, som jeg også selv har illustreret. Det er vigtigt i mit arbejde at bryde med stereotype forestiller.
Bor i Danmark.
Er også på listen Litteratur

Christine Reinwald

Tegneserieskaber, illustrator og underviser. Medstifter af det feministiske tegneserienetværk Yngel, som gennem oplæsninger, workshops og andre events, er væksthus for talent. Studerende på Serieskolan, Kvarnby 2020-2022. Underviser i tegneserier på bl.a. Billedskolen i Tvillingehallen og FOF.
Bor i Lyngby, Region Hovedstaden.
Er også på listen Samtidens kunstnere

D

Ditte Breineberg

Kvinde på 34 år, arbejder som digital art director, uddannet cand.it. Illustrator med forkærlighed for det analoge og collagestil.
Bor i København.

Dorte Naomi

Kunstner, illustrator, forfatter og kreativ vejleder
Bor i København K.

I

Ina Korneliussen

Jeg tegner og fortæller. Det er der kommet både bogudgivelser, foredrag og sjove oplevelser ud af. Kontakt mig, hvis du har en morsom opgave, der passer til min streg, eller hvis du bare gerne vil vide mere om, hvorfor tegneserier burde overtage verden. Jeg er cand.mag i dansk og billedkunst, har skrevet speciale om tegneseriernes fortællende virkemidler og underviser desuden i gymnasiet.
Bor i Næstved, Sydsjælland.

J

Josefine Kofoed

Jeg er cand. mag. i historie og illustrator. Jeg illustrerer børnebøger, romaner, undervisningsmateriale samt indhold til museer. Jeg har skrevet speciale om superhelte og elsker kombinationen af ord og billeder.
Bor i Danmark.
Er også på listen Historikere

M

Malene Hald

Grafisk designer og illustrator, arbejder primært med bogdesign, bogtilrettelægning og infografik. Uddannet fra DMJX i 2010, har været selvstændig siden 2007. Har webshop med eget design under navnet Det Kulørte Udvalg og dyrker gammelt bogdesign under Dansk Bogdesign.
Bor i Næstved og arbejder i København.
Er også på listen Litteratur

S

Sandra Sundquist

Grafisk designer, Visual artist og Organizer.
Jeg er uddannet designer fra Designskolen i Kolding og har bevæget mig i krydsfeltet kunst og design, både som skabende og/eller projektledende. Har organiseret Cph Zine Fest siden 2019, som er et årligt marked for små kunstnere der laver zines (kommer af ordet ‘maga-zine’) som er selvudgivet DIY bøger, der kan indeholde alt; digte, foto, kunst, tegneserier etc. Derudover har jeg selv skabt min første tegneserie ‘Usikker Selvudlært Ikke-Kunstner’.
Bor i København.

T

Tabatha Emilia De Araujo Constantini

Amatør illustrator.
Bor i Danmark.

Z

Zarah Juul

I love a good story above all. I draw, write and exhibit hand drawn magical characters and monsters. I have worked 10 years in the game industry, making games and creating concepts for kids and puerile souls. Since 2013 I have worked as a freelance Illustrator, Creative Director and writer. I have illustrated several picture books for publishers like Carlsen, Turbine and Fadl and would love to do more.
Bor i Kirkelte, Allerød.
Er også på listen Gaming, computerspil og e-sport