17 med Signe Amtoft

Interviews med gode mennesker om hvordan de startede med at være voksne mennesker.

5 Podcast

Curious and confused about the world they live in, Johanna Kinnock and Maria Brus Pedersen strike up exciting conversations with inspiring people and journey through their answers. 

A

A Seat At The Table

A Seat At The Table er Stephanie, Naima & Ingrid. En podcast uden filter om at være en minoritet med afrikanske rødder i dagens Danmark. Spænd selen!

Adopteret

Her fortæller voksne adopterede om, hvorfor det kan være så indviklet at være adopteret og hvordan det, som adopteret kan opleves at skulle indfri de forventninger og længsler, som er indbygget i adoptionen.

All My Relations Podcast (US)

All My Relations is a podcast hosted by Matika Wilbur (Swinomish and Tulalip) and Adrienne Keene (Cherokee Nation) to explore our relationships – relationships to land, to our creatural relatives, and to one another. 

Articles of Interest (US)

Articles of Interest is a limited-run series about clothing and why we wear what we wear. Each installment pertains to a different aspect of dress.

Astropod

En månedlig podcast, som fører dig igennem sæsonens stjernetegn og andre spirituelle nørderier.

ATLAS podcast

Et program, der hver måned går i dybden med alt det bedste fra ATLAS Magasin. I en medieverden hvor nyt er bedst, og først er størst, giver vi den enkelte historie plads og perspektiv gennem interviews, reportager og kritisk debat. 

B

Bikinilinjen

Du sidder i et tog. Foran dig sidder to og taler tæt. Det er egentlig for meget, og du skulle have stået af i Roskilde. Hø hø. Men samtalen foran dig er så intim og selvudleverende, at du tager to stop mere for at få slutten med.

Breaking Binaries (UK)

Every episode Suhaiymah Manzoor-Khan is joined by a different guest to discuss and deconstruct two seemingly oppositional ideas (innocent/guilty, radical/moderate, secular/religious etc). 

Busi Girl

Bag Busigirl står iværksætter Terese Ask, som hver uge inviterer inspirerende kvinder i podcaststudiet, til at dele deres historier og tips til succes!

C

Cybernormer

Cybernormer er produceret at Cybernauterne, et netværk af eksperter i cybersikkerhed og digital dannelse.

D

Den Kreative Forretning Podcast

En podcast for kunstnere og kreative, der vil skabe et bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv.

Den Sidste Single

En podcast, hvor tre kvinder i 30’erne snakker om at føle sig som den sidste single på jorden – eller i hvert fald i vennekredsen. Det kan både være awesome og ensomt, men kedeligt er det sjældent.

Det Batter

Om kvinder, magt og succes. Om forventninger til og fordomme om kvinder. Om drømme, håb og ambitioner. Om ligestilling og feminisme. Og om den brune kvindes barrierer.

Det Ovale Rum

Det Ovale Rum er et erotikdrevet lyd- & oplevelseskollektiv, bestående af feminister. De udgiver løbende erotiske podcast & skaber grænsesøgende sanseoplevelser i et krydsfeltet mellem lyd & performance.

Diversidentiteter

Diversidentiteter er en podcastserie om krop, køn og identitet.

E

En Brun Kartoffel

Hvornår har du sidst snakket med nogen om hudfarve, uden at det stak helt af? Andrew Moyo undersøger sagen, og sammen med sine venner kaster de sig ud i en ærlig og underholdende snak om alle de skøre, vilde og overraskende ting, man oplever som brun kartoffel.

En podcast om Nørrebro

Ejendomme som bliver opkøbt af amerikanske kapitalfonde, et medborgerhus’ rivende udvikling, og medborgere som er blevet til modborgere. Alt sammen inden for små 4 kvadratkilometer. 

Endling

En “endling” er det sidste kendte individ af en art. I min podcast af samme navn, vil jeg gennemgå en række arter, der for altid er gået tabt…

Er jeg afhængig

I podcasten ‘Er jeg afhængig? ‘ fortæller fire kvinder om deres alkoholproblemer og den skam og ensomhed, de fandt på bunden af flaskerne.

F

Fabelagtige Feminister

Podcasten hvor to feminister undersøger verden på hovedet, på vrangen, på toppen og på bunden. Med andre ord; Politisk korrekt oplysning i skingert selskab.

Familie før alt

Olcay ligner de fleste andre danske unge. Han går til fester, kysser med piger og spiller fodbold – endda på ungdomslandsholdet. Men hvad fik så 24-årige Olcay til at fri til og blive gift med sin kusine i Tyrkiet?

Femicast

Dit feministiske podcastmagasin om køn, kultur, kærlighed og kanel.

Feminist Internet (UK)

Feminist Internet is a movement aimed at building an equal and just internet for all. Launched by UAL Futures, we aim to collectively confront, recode and integrate internet feminisms.

Filosofikum

Filosofikum er en podcast om filosofiens store og små spørgsmål.

Fries Before Guys

Her er du med på en lytter, når de med lige dele alvor og humor diskuterer vedkommende og tankevækkende emner fra deres liv. De deler åbenhjertigt personlige historier i et bramfrit sprog i et forsøg på at bryde tabuer og normer.

Fries Meets Guys

Et nysgerrigt forsøg på at forstå, hvad det vil sige at være mand.

Friktion Podcast

Friktion Podcast er fortællinger, interviews og debatter. Vi er et møde mellem forskning og praksis. Vi er antikapitalistiske, dekoloniale og queer i ét. 

G

Generationen

Er du med- eller modborger? Dansker eller iraner? Hvornår greb “Blokken” selv mikrofonen for første gang, og hvad har 2Pac og Pia K. med hinanden at gøre? GENERATIONEN er en eksperimenterende podcastserie, der udfordrer ghettoen, politikerne, hiphoppen og podcastgenren.

Gin & Gender

Selskab for Ligestilling og Dansk Kvindesamfund står bag litteraturarrangementerne Gin&Gender, der har fokus på køn, ligestilling, kønsroller, feminisme, sexisme, kønsidentitet.

Go’ dreng

Maskulinitetsbegrebet er i udvikling, og køn er blevet et ømtåleligt emne i debatten. Hvordan opdrager vi drenge til at blive gode mænd i dag? Det undersøger kønssociolog, Cecilie Nørgaard sammen med journalist og forfatter Anders Haahr Rasmussen. I hvert afsnit får de to værter et kyndigt panel af gæster i studiet til en diskussion om samtidens kønsdebat.

GVFB Podcasten

Podcasten følger deltagerne i Gift ved første blik, og sammen med resten af Danmark krummer vi tæer og kritiserer, men smelter også som smør, når parrene finder fælles fodfæste i TV-kærlighedens akavede univers.

H

Harry Pottcast

Harry Pottcast er en podcast om den famøse Harry Potter-serie. Amalie og Nanna gennemgår og diskuterer et kapitel hver uge.

Hej Mor

En mor i start-50’erne og en datter i snart-30’erne snakker sig igennem den tid, de har kendt hinanden. Et år ad gangen.

Hej Søster

Det handler om, hvordan vi løfter hinanden, rummer forskelligheder og spreder god søsterkarma på vores vej.

Hjerte Smerte Podcast

En podcast om sorg & ondt i livet. Gennem samtaler vil vi undersøge, hvordan vi bliver bedre til at tale om sorg og til at støtte hinanden, når den rammer.

HOMOstorier

HOMOstorier er en dansk produceret podcast med homo-historier – fortællinger med og om LGBTQ’ere.

Hoodrat To Headwrap (US)

A Decolonized Podcast for lovers on the margins, join your resident sexuality educator Ericka Hart and Deep East Oakland’s very own Ebony Donnley, as we game give, dismantle white supremacy and kiki in the cosmos somewhere between radical hood epistemological black queer love ethics, pop culture, house plants and a sea of books.

How To Fail With Elizabeth Day (UK)

A podcast that celebrates the things that haven’t gone right. Every week, a new interviewee explores what their failures taught them about how to succeed better.

Hvor bliver du af?

Hvis du er ligesom mig, så er der især en ting, du gerne vil vide nu, allerede før, vi overhovedet er gået i gang: Lykkedes behandlingen? Kom der et barn? Men det får du ikke vide. I hvert fald ikke før til sidst. For os, der er i behandling, vi ved heller aldrig, hvordan det ender… Vi er bare nødt til at overleve processen. Med de ord starter podcasten Hvor bliver du af?, der tager os helt tæt på et par i krise. I løbet af seks afsnit skal vi ind under huden på Sabrina, hendes mand Kristoffer og deres kamp for at få et barn. 

I

Ingen Kvaler Vi Taler

Olivia og Theresa griner meget. Enten når de taler i telefon, eller når de går ture i de københavnske gader. Vær med når de to veninder taler lige ud af posen om bl.a. datingliv (eller mangel på samme), karrierdrømme og folk med dårlige manerer. 

J

Jeg er mor

I Jeg er mor taler vi om alt det man ikke siger højt i mødregruppen eller til familiefesten. Alt fra konkrete ammeteknikker, til nyligt opståede bekymringer og følsomhed, eller når baby-lykken syntes at udeblive.

Jeg er også pårørende

En podcastserie om hvordan man tackler livet som pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

K

Karrierekvinder

Podcast der udforsker kvinder og karriere af Rikke Kristine Østergaard og Naja Lind Rasmussen.

Kvindekollektivet

I Kvindekollektivet taler Camilla og Johanne om meget af det, de oplever, at andre ikke taler om. De taler blandt andet om at leve stormfulde liv, overleve i kaos og hvordan man finder magien undervejs. 

L

Ladies:Talk

Ladies:Talk er en podcast om alt, hvad der vedrører kvinders arbejdsliv, karriere, ambitioner og foretagsomhed.

Langt Til Ligestilling

Intentionen med vores program er, at skabe et feministisk rum for alle mulige emner, men som stadig er relativt let tilgængeligt for alle – feminister eller ej. 

Love Stories (UK)

In this podcast series, author and journalist Dolly Alderton will be talking to guests about their most defining relationships: the passion, heartbreak, longing, familiarity and fondness that have formed who they are.

Luderlyd

Podcast om sexarbejde, sexarbejdere og om sexarbejder-rettigheder.

M

Manderegler

En radiobogklub om livets store spørgsmål, især dem der har med mænd og kvinder at gøre.

Made Of Human (UK)

Sofie Hagen speaks to people about how they function as human beings. How do they cope? How do they deal with their darkness? If she cannot get advice on how to be alive, at least she wants to feel less alone with her weirdnesses.

Mango Drive

Elektronisk musik og musikkultur med Pernille Krog Mogensen.

Mere end mursten

Med podcasten Mere end Mursten besøger Respons tre boligområder: Mjølnerparken på Nørrebro, Gellerupparken i Aarhus og Vollsmose i Odense, der hver især kæmper med og mod konsekvenserne af Ghettopakken og det hårde ghetto-stempel.

Menspodden (SE)

I Menspodden kommer du att få höra om allt du inte visste att du ville veta om mens.

Min teenager deler da ikke nøgenbilleder

Min teenager deler da ikke nøgenbilleder er en podcast om unges delinger af nøgenbilleder af sig selv og hinanden.
I otte afsnit undersøger journalist og forfatter Milla Mølgaard fænomenet. Hun kommer med helt ind på teenageværelserne, hvor unge piger fortæller, at de føler sig presset til at sende nøgenbilleder til drenge, imens drengene fortæller om, hvor normalt det er at vise billeder af piger til vennerne for at bevise, at man kan score.

MinoCast

Mino Views’ podcast om kultur fra et minoritetsetnisk perspektiv.

N

Nat Pod’en

For Nat Araya aka Bandit Queen har hiphop kulturen være en livstil, noget hun har indåndet og levet efter. Da hun sprang ud som feminist, indså hun, at der var mange ligheder mellem hiphop-kulturen og feminisme. Men kan man høre gangster rap og Suspekt som feminist? Kan man ændre ens homies opfattelse af at se kvinder som objekter? Findes hip hop intersektionelle feminister i miljøet? Det håber hun at Pod’ens gæster vil give lytterne svar på. Velkommen til Nat Pod’en

NB: My non-binary life

You might have heard the term non-binary. This is how it feels. Join Caitlin Benedict & Amrou Al-Kadhi as they ask the big questions about gender & identity.

No Country For Young Women (UK)

Life, love and work in a white man’s world. Let’s help each other figure it out! Presenters: Sadia Azmat and Monty Onanuga

Når fars pige er til piger

I gymnasiet bliver Katrine kæreste med en pige. Det er Katrines far ikke glad for, så han bliver lettet, da forholdet stopper. 10 år efter er Katrine igen kærester med en af samme køn. 

O

Om søndagen græder vi

Uanset om du har tømmermænd, søndagsblues eller blot har brug for et godt grin, kommer du godt gennem dagen med Hella og Malou. 

On Being

What does it mean to be human? How do we want to live? And who will we be to each other? Each week a new discovery about the immensity of our lives.

Og så videre og så videre

Osv. osv. er en samtalepodcast, der kaster lys på ungdommen i dag, set fra de unges syn. I hvert afsnit vil der blive snakket om emner der berører ungdommen – alt fra seksualitet til drukkultur til mode. 

Outcast

Om populærkulturens repræsentation – og ikke mindst manglende præsentation af tykhed, handikap, køn og andre andetheder.

P

Psykologen i øret

Psykolog Birgitte Sølvstein taler her om, hvordan du kan leve et liv med mindre stress og mere ro, glæde og mening og alt det andet gode. 

Q

Queer Bio

Sammen med seks indsigtsfulde gæster diskuterer Linea Maja Ernst, hvad seks betydningsfulde queer-film fortæller os om kærlighed, sex og sorg, retfærdighed og vold, og hvordan filmhistorien spejler en moderne frigørelseshistorie.

Queer Movie Podcast (UK)

A monthly show where we discuss the best (and worst) of LGBTQ+ cinema!
Each month we pick a genre and four possible films – then you vote on our Twitter for the one you want us to cover on the show. The podcast is hosted by Jazza John and Rowan Ellis.

R

Radio MENA

En podcast om Mellemøsten og Nordafrika udgivet af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram. Hver måned inviterer vi gæster i studiet for at se nærmere på den arabiske verden.

Raseriet (SE)

Samtalspodden där kusinerna Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby avverkar ämnen som är kopplade till populärkultur, relationer, rasism. Ja, deras vardag helt enkelt.

Reply All – INVCEL (US)

How a shy, queer Canadian woman accidentally invented one of the internet’s most toxic male communities. A podcast about the internet that is actually an unfailingly original exploration of modern life and how to survive it.

Respons med Klara

I serien tager vært Klara Nordahl Kollöffel fat i vigtige men oversete problemstillinger fra dansk politik.

Rumsnak

I podcast-serien RumSnak fortæller vi om Danmarks bidrag til rumforskningen og udviklingen af dansk rumteknologi – i håbet om at øge både den generelle viden og den brede interesse for de danske rumaktiviteter.

S

Sannes Salon

En podcast med Sanne Søndergaard og gæster.

Savage Lovecast (US)

Dan Savage, America’s only advice columnist, answers your sex questions and yaps about politics.

Secret Dinosaur Cult (UK)

We are comedians Jodie Mitchell and Sofie Hagen and we like dinosaurs because they are excellent at replacing our fathers who left. Give our podcast a listen and join our cult. *hiss*

Sexsalonen

SexSalonen er en podcast om sex, sexkultur og arbejdet i sexbutikken LUST i København. 

Sitter Podcast

Sitter med Signe Lindkvist og Iben Hjejle.

Smertefri Fødsel Podcast

‘Smertefri Fødsel’ podcast handler om dét, du kan opleve før, under og efter fødslen. Lyt til rå, smukke, vilde og stærke fødsler, samt når vi inviterer forfattere, jordemødre, forskere, iværksættere og kunstnere indenfor.

START SNAKKEN

Sex & Samfunds podcast til forældre, som ønsker input til vigtige (og til tider svære) emner, som de skal forholde sig til og tale med deres børn og teenagere om. 

Still Processing

Step inside the confession booth of Wesley Morris and Jenna Wortham, two culture writers for The New York Times. They devour TV, movies, art, music and the internet to find the things that move them — to tears, awe and anger.

Store Piger Podcast

Er det fedt at være fed? Det finder vi ud af i podcasten Store Piger.

Stuff Mom Never Told You

Join hosts Anney and Samantha to listen to Stuff Mom Never Told You, continuing the conversation of what it is to identify as female through research-based discussion around feminism and how it impacts everyday life.

Sustain Daily

Sustain Daily Podcast er til dig, som vil gøre dit liv lidt mere bæredygtigt. Vi går i dybden med tanker, overvejelser og dilemmaer, så du kan skyde genvej mod et grønnere liv. 

“Sådan gjorde jeg”

Om kvindelige rollemodeller inden for innovation, ledelse og iværksætteri. Hvordan lyder hårdttjent erfaring og succes? Hvilke kringlede karriereveje, skal man gå og måske ikke gå? Og hvad er egentlig de værste råd, du kan møde på din vej op?

T

Talk Town

Podcasten byder på et udvalg af talks og debatter fra festivalen Talk Town, som er en folkelig debatfestival; en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme.

Talking Tunes

This podcast focusses on female music artists talking about the process of creating one specific song and is hosted by producer and songwriter Vakle.

The Bridge Radio

The Bridge Radio is a new online community radio platform making radio about migration politics, freedom of movements, migrant struggles, deportation and borders. We hope to create a diversity of radio programs that includes discussions, music, entertainment, as well as programs about (colonial-) history or culture.

The Catch and Kill

For the past two years, Pulitzer Prize winning journalist Ronan Farrow has been following a trail of clues from his investigation of Harvey Weinstein to other blockbuster stories about the systems that protect powerful men accused of terrible crimes in Hollywood, Washington, and beyond. 

The Guilty Feminist (UK)

Ever felt like you should be better at feminism? Join comedian Deborah Frances-White and her guests for this comedy podcast, recorded in front of a live audience.

The Heart (US)

The Heart is an audio art project about intimacy and humanity. The Heart is comprised of a community of writers, radio makers and artists who make personal documentary work about bodies, love, power dynamics, and all of the invisible things in the air between humans.

The High Low (UK)

A weekly conversation between writers Dolly Alderton and Pandora Sykes, that covers highbrow and lowbrow culture.

The New Arab Voice (UK)

A brand new podcast bringing you news, culture, and lifestyle from these regions and beyond. Mirroring our diverse coverage, the podcast combines storytelling and news analysis to bring our listeners something familiar yet new.

The Nod (US)

Brittany Luse and Eric Eddings gleefully explore all the beautiful, complicated dimensions of Black life.

The Queer Arabs (UK/arab.)

Queer Arabs come together to discuss awesomeness. Two of the co-hosts are in charge of the Arabic episodes, and two are in charge of the English episodes.

This American Life – Tell Me I’m Fat (US)

The way people talk about being fat is shifting. With one-third of Americans classified as overweight, and another third as obese, and almost none of us losing weight and keeping it off, maybe it’s time to rethink the way we see being fat.

Topkvinder

Om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.

Tårekanalen

En podcast om de ting i kulturen der rører os til tårer. Det kan være film, serier, musik, bøger, digte eller noget helt andet. 

U

Uden Filter

De sociale medier er fantastiske. Vi har aldrig haft så stor adgang til information og mulighed for at connecte med mennesker, men vi har heller aldrig været så ensomme og så meget under pres. I #Udenfilter fjerner vi filteret og viser vores sande jeg, fejl og det hele. 

Uhørte Frequenzer

Podcasten Uhørte Frequenzer tuner ind på de uhørte frekvenser og giver en stemme til noget usagt og en lyd til noget uhørt. Det er en podcast der har til formål at nedbryde stigma og ulighed i musikbranchen og sætte fokus på en række emner der er relevante, når man skal snakke om ligestilling, repræsentation og diskrimination i musikbranchen.

Unladylike

Hosts Cristen Conger and Caroline Ervin investigate how sisters are doin’ it for themselves in spite of all those unwritten but all-too-real bullsh*t expectations of how we should live our lives. 

Up/Root the Podcast (ETH)

Up/Root is a podcast about identity, culture and global living.

V

Vild med Svans

Vild Med Svans er en samtalepodcast med de to venner, Aleksander og Josias, der gerne vil lære at elske at være en stor, skøn svans – helt uden skam!

Voksen ABC

“A for Abe og B for Banan” står der på ABC-plakater for børn. Men hvordan skulle en Voksen ABC se ud? Den her podcast er vores bud.

Vokseværk

Et lydunivers, hvor vi vil sætte fokus på de dilemmaer og problematikker – store som små – som os unge kan møde på vores vej. 

Vækstlaget

Vækstlaget er en podcast præsenteret af KVINFOs bibliotek, hvor vi går i dybden med de nyeste tendenser og resultater indenfor kønsforskningen.

W

What Happened Last Week in Kurdistan

A curated, clear, no bullshit podcast about all news Kurdistan.

Why Won’t You Date Me (US)

Nicole Byer is single and has been for decades. She’s smart, funny, has a fat ass and loves giving blow jobs. So the question is why is she perpetually single? 

Ø

Østrogenial

En podcastserie om kvinder og deres kroppe. Podcasten vil indeholde spændende facts og fortællinger fra en læge og sygeplejerske om kvinderkroppe og kvindeliv.